Minervaweg 5, 8239 DL Lelystad

 

Wat doet Werkplek Management?

Onze werkwijze

Werkplek Management houdt zich al jaren bezig met de logistieke begeleiding van bedrijven op het gebied van verhuizen, het her-aansluiten en wegwerken van computerbekabeling, elektriciteitsvoorzieningen en het creëren van professionele en ergonomische werkplekken.

Werkplek analyse is nodig

Onze adviseurs inventariseren wat er beter kan aan uw werkomgeving op kantoor. Op basis van hun advies (her)organiseren onze werkplek engineers de werkplek. Dit betekent: een einde aan verkeerde stekkerblokken. Geen last meer van een spaghetti aan kabels die door elkaar liggen. Door alles te labelen, veilig weg te werken en niet-struikelbaar te maken, ontstaat een veilige, professionele en ergonomische werkplek die aan de normen voldoet.

In de loop der jaren hebben wij onder andere opdrachten uitgevoerd voor Olympia Uitzendbureau, Lelystad Airport, Starbucks, Catawiki, Dr. Oetker, Harman Kardon om de werkplekken te inventariseren, herindelen en aan de wettelijke eisen te laten voldoen.

Kabelmanagement is een vak apart

Goed kabelmanagement is een wezenlijk onderdeel van correct werkplek management. Hoe gaat het vaak nu? Kabels voor (nieuwe) werkplekken worden door de ICT afdeling of een extern ICT-bedrijf aangelegd. Deze richten zich primair op de juiste stekker in de juiste aansluiting. Naar materialen of werkwijze wordt niet altijd gekeken. Het gevolg: kabelspaghetti, niet de juiste materialen aangeschaft, mogelijk oververhitting, brandgevaar en struikelgevaar, schade aan apparatuur of lichamelijk letsel.

Een kabelmanagement professional is noodzakelijk om alles zo aan te sluiten, dat alle kansen op mis gaan tot een minimum worden gereduceerd. Dat spaart tijd. Dat spaart geld. Dat spaart kosten. Daarom kunt u -als ondernemer – geld verdienen door alles in 1 x goed te laten aansluiten.

Kan dit risico geminimaliseerd worden?
Ja! Laat u adviseren en begeleiden door Werkplek Management

Meer weten? Contact ons.

Voordelen professioneel kabelmanagement zijn:

  1. Verhoogd de hygiëne op en om de werkplek
  2. Zorgt voor een geordende, overzichtelijke en professionele werkplek
  3. Verminderde kans op brand
  4. Voldoen aan de verzekeringsvoorwaarden
  5. Geen verlies van data en functionele arbeid bij storingen
  6. Betere prestaties van het netwerk en de randapparatuur
  7. Maakt maximale benutting van het bureauoppervlak mogelijk
  8. Lagere schoonmaakkosten omdat er sneller en beter gewerkt kan worden
  9. Zorgt dat interne verhuizingen van werkplek sneller en efficiënter plaatsvinden (medewerkers sneller aan het werk, minder kosten aan ICT’ers om alle elektriciteit bedrading en computerkabels te ontwarren en opnieuw aan te sluiten)

Meer weten: Contact ons.

Een Cable Management professional spaart tijd,
geld en levert volgens de normen.
Dat is 3 x besparen!

Meer Informatie