Minervaweg 5, 8239 DL Lelystad

 

Aandachtspunten!

Stoor uw ICT afdeling niet!

Te vaak als wij adviseren om kabelmanagement toe te laten toepassen om de kabel spaghetti professioneel op te laten lossen horen wij “Onze collega van ICT werkt die kabeltjes wel weg.”

 • Uw ICT collega is te duur daarvoor, onze kosten zijn lager
 • Uw ICT collega heeft niet dezelfde productkennis als wij. Als wij u adviseren krijgt wat u nog niet wist dat u wilde hebben
 • Uw ICT collega kan de elektrificatie en de ergonomische producten niet zo snel en goed wegwerken als dat wij dit kunnen, wij doet dit immers al jaren dagelijks.

Uit ervaring weten wij dat een professioneel bekabelde en ergonomische werkplek bijdraagt tot een rustige en fijne werkomgeving die uw werknemer goed doet. Vooral dankbaarheid is wat wij vaak krijgen als wij ons werk gedaan hebben. Dat geeft de opdrachtgever, maar ook ons energie.

Goede momenten om kabelmanagement toe te passen zijn bij (interne) verhuizingen. Het plaatsen van nieuw meubilair of gewoon omdat het een kabel spaghetti onder de werkplek is.

Wat wij ook vaak zien…..

Werkplek erbij en geen stroomvoorziening bij de hand? Dan halen we toch gewoon bij de Blokker of de Action een verlengsnoer. Sluiten die aan op het blok van de collega dichtbij waar al een printer, pc, bureaulamp en scanner op aangesloten zijn, en zetten we alles van de nieuwe werkplek op dat nieuwe stekkerblok….
Ja, u lacht er om, maar heeft u eenmaal kortsluiting gehad dan vergaat het lachen u snel. Gebruik van ‘gewone’ stekkerblokken brengt verhoogd kortsluitingsgevaar met zich mee want er zit geen brandbeveiliging… en vliegen makkelijker in de brand.

Werkplek Management maakt uitsluitend gebruik van stekkerblokken die aan de zwaarste normen voldoen. Want wist u dat bij een gemelde brandschade bij de verzekeraar, de technisch rechercheur zal kijken naar de aansluitingen en gebruikte stekkerblokken? Niet voldaan aan de richtlijnen? Dan volgt mogelijk geen uitkering of een lange juridische strijd om een deeluitkering. Dat zult u toch niet willen?

Kan dit risico geminimaliseerd worden?
Ja! Laat u adviseren en begeleiden door Werkplek Management

Meer weten? Contact ons.

Voordelen professioneel kabelmanagement zijn:

 1. Verhoogd de hygiëne op en om de werkplek
 2. Zorgt voor een geordende, overzichtelijke en professionele werkplek
 3. Verminderde kans op brand
 4. Voldoen aan de verzekeringsvoorwaarden
 5. Geen verlies van data en functionele arbeid bij storingen
 6. Betere prestaties van het netwerk en de randapparatuur
 7. Maakt maximale benutting van het bureauoppervlak mogelijk
 8. Lagere schoonmaakkosten omdat er sneller en beter gewerkt kan worden
 9. Zorgt dat interne verhuizingen van werkplek sneller en efficiënter plaatsvinden (medewerkers sneller aan het werk, minder kosten aan ICT’ers om alle elektriciteit bedrading en computerkabels te ontwarren en opnieuw aan te sluiten)

Meer weten: Contact ons.

Onze opdrachtgevers o.a.:

Olympia Uitzendbureau,
Lelystad Airport,
Starbucks, Catawiki, Dr. Oetker,
Harman Kardon enz.

Meer informatie?