Herkent u de wirwar aan kabelspaghetti rondom en onder uw werkplek?

Werkplek-Management houdt zich al jaren bezig met de logistieke begeleiding van bedrijven op het gebied van verhuizen en het (her)aansluiten en wegwerken van computerbekabeling en elektriciteitsvoorzieningen.

Wij signaleerden dat er vanuit verzekeraars meer en meer wordt gecontroleerd op onder andere handhaving NEN1010 (omvat het juist aansluiten van alle snoeren en kabels, het labelen daar van en het wegwerken).

Daarom hebben we een nieuw bedrijfsonderdeel gestart dat zich specialiseert in het begeleiden van ondernemers met deze specifieke materie. Onze werkplek engineers (her)organiseren uw werkplek indien voorzien van verkeerde stekkerblokken en kabels als ‘spaghetti’ tot een veilige en overzichtelijke werkplek.

In de loop der jaren hebben wij opdrachten gekregen van Nationale Nederlanden, Elsevier, ABN AMRO, Adidas, Menzis en de TU Delft om de werkplekken te inventariseren, herindelen en aan de wettelijke eisen te laten voldoen.

werkkplek-management-kabelspaghetti

Spaghetti kluwen?

Volgens de Arbowet bent u verplicht om ervoor te zorgen dat uw medewerkers veilig kunnen werken. Voor elektrische installaties kunt u aan deze wet voldoen door te werken volgens de beschreven richtlijnen in de NEN1010 en NEN3140.

Werkplek-management helpt u met het opstellen van een plan van aanpak en voert dit plan uit conform de eisen voor een NEN-goedgekeurde werkplek.

Meer weten over dit gevaar? Klik hier.

Vrijblijvende analyse:
meten = weten!

Wilt u weten waar u aan toe bent op het gebied van cable-management? Werkplek-management biedt een service aan: een geheel vrijblijvende analyse van uw werkplek(ken).

Het betreft een opname ter plekke. Op basis hiervan wordt een basis advies gegeven waarbij u na onze aanpassingen voldoet aan alle normen die NEN voorschrijven. Ook kunnen wij u desgewenst een (betaald) maat advies geven hoe u uw werkplekken overzichtelijker, hygiënischer en efficiënter in kunt richten.

Neem contact met ons op.

Of gelijk een Maatwerk oplossing?

Geheel op maat verhogen effectief gebruik en hygiëne van de werkplek. Denk aan Monitorarmen, bureaustoelen, kabeldoorvoer door het bureau, CPU-houders. Kortom, opgeruimde en veilige werkplek.

Meer voordelen weten? Klik hier.

Image2

‘Spaghetti’ kabels vormen een meervoudig risico!

Kortsluitingsgevaar
Image2

Kabels conform NEN1010 en NEN3140 gecontroleerd

Cable Management
Image2

Kortsluiting elektrische verleng- computersnoeren?

Wel of geen dekking brand?